Huvudstads Guiden

En till WordPress-webbplats

City life, Okategoriserade

15 fantastiska saker att göra i staden i helgen

15 fantastiska saker att göra i staden i helgen

Fre 30

Bridget Jones Dagbok: Jag Väljer Vodka (Shots)
Ge schmaltzy sentimentalitet av semesterperioden ett långfinger med din favorit hänsynslösa sex gudinna vid din sida, Bridget Jones.Greppa en kostnadsfri shot av Absolut Vodka och skål för grimness och ära av att vara en enda tjej vid jul. Hardcore dricka, vulgära mödrar och verbal diarré är välkomna.

Kamasi Washington + The Budos Band
Saxofonisten och bandledare  Washington återupplivade samtida jazz och samlat massor av vanlig kritisk uppmärksamhet med sin ambitiösa 2015 debut, The Epic. Alla utmärkelser är välförtjänt: Hans livespelningar  är alltid underbart iscensatta, lyckligt själfulla angelägenheter

Bitches Brew
Halyard´s ger dig skämt från ett gäng mycket roliga damer på denna fria vecko show med värdarna Naomi Karavani, Melissa Stokoski, Shelby Taylor och Erica Spera och levande musik. Massor av bryggningar, snacks och ett biljardbord väntar dig.

Rock ‘n’ Roast: Broadway Edition
Hannah Cowger och Rosa Escandón värdar för denna tonfulla komedishow där komiker tävlar om att vinna en krona och bälte. De kommer att möta hårda-och lustiga-granskningar, men vinnaren får det sista skrattet: han eller hon får välja en domare för att utföra en låt de själva väljer. Justin Flanagan, Alex Ptak och Jennie Sutton ska döma, medan Mo Fathelbab, Ronnie Fleming, Alison Klemp, Maurice Licorish, Chrissie Mayr, Alan Starzinski och Maria Wojciechowski gör sitt bästa för att imponera.

Lör 31

REKOMMENDERAD: Nyårsafton 2017 NYC guide

Nyårsafton på Times Square
Sedan 1907 har en glittrig sfär sänkts på Times Square, och trots att resten av landet har adopterat traditionen, kan New York fortfarande göra anspråk på den. Anländer kl. 3:00 (tidigare om vädret är fint) för att staka ut en plats i Broadway-Seventh Avenue bowtie, och vara beredd att stanna kvar: Det finns inga offentliga toaletter eller livsmedelsförsäljare, och lämna innebär att ge upp din plats. Det kan låta som inget kul, men det är verkligen den bästa typ av semester masochism, och din uthållighet kommer att belönas med uppträdanden hålls över två steg, med början vid 18:00.

Annaleigh Ashford: Nyårsafton Magi
Genom dina mest dekadenta 1970 års Studio 54 utseende och ta en plats för en cabaret party för åldrarna. Sylvia och Kinky Boots stjärnan Annaleigh Ashford-en av de ljusaste komiska talanger att slå Broadway i åldrar-befaller huset med sitt band Whiskey 5, medan gästerna får njuta av tre fantastiska kurser och champagne. Efter showen, kommer borden rullas upp och 54 Below kommer att återvända till sina disco-dansande klubbrötter för en sen natt av glam festande.

Brooklyn Bridge Gå in det nya året
Guider utbildats av historiker och reseledare Dr Phil (inte den) organiserar flera grupper att ta in det nya året från det ikoniska landmärket. Efter att godbitar om bron avslöjats, kommer alla turer att ta paus för att skanna horisonten för midnatts fyrverkerier. För att boka biljetter besök webbplatsen. Flera turer avgår vid 10:15; $60, barn $30.

Kwanzaa Firande: Regeneration Night
För sin 10:e årliga Kwanzaa fest, går Apollo Theater ut för två fullmatade program. Fånga modern balett som hyllar principerna för Kwanzaa från Abdel Salaam´s Forces of Nature Dance Theatre, och njut av komedi från radioprataren Imhotep Gary Byrd, allt hålls i en av de bastioner i stadens Svarta kultur.

The Sons & Heirs: En hyllning till Smiths och Morrissey
Holy tribute-band trifecta, Batman. Detta staplade Lineup funktioner hyllade Morrissey och Smiths med tribut bandet Sons & Heirs-en outfit så respekterad att Morrisseys länge trummis Spencer Cobrin och Smiths medlemmen Andy Rourke har både uppträtt med den tidigare-Depeche Mode aficionados Masters och Servants och REM emulatoren Dead Letter Office. Räkna med att dessa proffs kommer att spela både hitsinglar och djupa nedskärnings album och dra på alla dina känslor.

Purple Rain Dans Party
Konstnären Formellt kallad Prince kan ha lämnat det fysiska planet bakom sig detta år, men hans musik och inflytande kommer att leva under 2017 och därefter. Kasta på dina tre-eyed glasögon och velour trenchcoat och gör dig redo att dansa hela natten på denna hyllning, vilket kommer att projicera 1984´s Purple Rain på väggen medan du kommer ner till klassiker som ”Raspberry Beret” och ”Cream”.

Sön 1

43rd Annual Poetry Project Marathon
Chansen är att din uppmärksamhet blir kortare än normalt i dag, vilket är bara bra: Denna 43:e årsdagen av 12-timmars litterära soaré har lagom storleks läsningar och föreställningar med cirka 150 poeter, dansare och musiker.

Coney Island Polar Bear Club New Year’s Day Swim
Skulle du tro oss om vi sagt att ett dopp i Atlanten är bra för en baksmälla? Även om du inte köper det, hejar de modiga-eller galna nog att ta steget som kommer att röra dig från din dvala. Coney Island Polar Bear Club årliga nyårsdags simning bjuder hundratals simmare (utan fördelen av späck, bottenull eller täckhår) att ge sig ut i havet. Allt som krävs för att delta i denna raska tradition är varma kläder, skor du inte har något emot att förstöra (eller surf stövlar, om du har dem) och mod att faktiskt gå igenom med det. Medlemskap krävs inte, men om du planerar att ta steget, att hjälpa organisationen samla in pengar till Camp Sunshine, en välgörenhetsorganisation  som stöder barn (och deras familjer) som har livshotande sjukdomar. Möt upp på strandpromenaden vid Stillwell Ave, Coney Island, Brooklyn. Föreslagen donation $40. 

Nyårsdagen på House of Yes
Om ditt nyårslöfte är att fokusera på egenvård, ta en tropisk vacay i Bushwick! (Ja, verkligen.) Låt dansmusik, gratis massage, detox elixir och ångande badtunna på detta hela dagen bash föryngra din själ.

Sunrise Nyårsdagens Party
Fellas, säger god morgon till 2017 genom att få ned och slipning genom smärtor i fjol med låtar som tillhandahålls av DJs Ben Baker och Mauro Mozart.

Årlig Lord of the Rings Maraton
Ta ett svärd, en båge, en yxa och en baksmälla på denna dagslångs fans visning, där Videology skärmar alla tre utökade upplagor av den legendariska  Midgård trilogin. Med totalt 726 minuter (det är 12 timmar) med skärm tid att titta på, det finns inget modigare sätt för dig att börja det nya året än genom att överleva denna saga. Försök att ta takten själv: Inte alla kan hålla sin sprit så graciöst som Legolas gör. Rohirrim!

Inga kommentarer än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade Inlägg